...and the living is easy...

Det är nästan lite jobbigt att inte ha haft internet och jag ser verkligen inte fram emot att det kommer att vara såhär ibland. Jag har miljontals bloggar att ta igen. Det är fashionweek. Mail och mycket annat. Jobbigt. Sen när jag har gjort iordning i mitt rum blir det nog lite bilder, men ni får nog vänta ett par veckor, är som sagt en fattiglapp och kan inte handla möbler, så nu ligger mina saker mest över hela golvet. Ser förjävligt. Men jag har i alla fall en säng. Ett tips är att ta en titt i fyndhörnan på ikea, där hittade jag två 80 cm sängar för 199:- / st en bäddmadrass för 495:- jag har typ världens billigaste dubbelsäng.

image209
(bild från lacoctelera.com)

Don't you forget about me

Nu har jag flyttat och installerat mig i mitt nya rum. Fast jag behöver fortfarande en del möbler, men nu är jag en fattiglapp så vi får se hur det blir med det. Internet här är lite sisådär. Det finns internet ibland och ibland inte, mest inte så att ni vet det.
Kommer att börja jobba nästa vecka, verkar det som, jag som är sämst på att ha inget att göra. jaja, jag har ju en massa böcker som kan läsas, har även börjat gå en del promenader. Så nått kan man ju alltid hitta på. Så tips på saker som man kan göra som inte kostar nått, vill jag gärna ha!

image208
(bild från dailymail)

hittade en bild på mina favoriter, kate moss och daisy lowe, tror att det har något med att göra att daisy tog över annonskampanjen för agent provocateur.

RSS 2.0