Cat Power

image298image299image300image301image302image303
(models.com)

Fotograf: Greg Kadel för Numero
Modell: Cathrine McNeil

Ryan McGinley

image293image294image295image297image296
(teamgallery.com)

Fotograf:
Ryan McGinley

Halelujah

image290image291image292
(bilder från cameralink)

Svenska Olivia R från Stockholmsgruppen

I like it alot

image285image286image287image288image289
(bilder från davidtitlow.com)

Alexa Chung! Keep that in mind

om alla andra hoppar från en bro skulle då jag..?

alla andra pratar om det, så det gör jag med... blommor blommor blommor, dom här naturligt(hehe natur) fina klänningarna har jag att bjuda på en kväll som denna. Får en inte att sakna efter sommaren, inte alls.

image280Badgley Mischkaimage281Diane von Furstenbergimage282Matthew Williamsonimage283Matthew Williamsonimage284Matthew Williamson
(bilder från style.com)

Inte på samma sätt som andra har visat, men visst är dom fina. Matthew Williamson är ju fan grejenps vi har hittat en ny roomie nu, spännande. ds

Thana at Marilyn

image279
(bild från coacd)

Thana på Marilyn snygg som få!

och så byttes tyget ut

image277Gucci
(bild från style.com)


Craaavings... jag vill ha ägg och kaviar. Haha bara för att jag typ inte får äta nått så är jag sugen på allt! Speciellt ägg och kaviar. Det har endast gått en dag men jag känner redan att jag är väldigt duktig. Det hade ju varit skillnad om jag samtidigt hade vart politiskt aktiv inom djurrättsfrågor eller liknande. Men nu äter jag veganmat mest för skojs skull. Så jag känner ändå inte samma om kött och animalistisk föda, som en "riktig" vegan gör. Jag kommer tillexempel inte att köpa veganska kläder och jag tycker fortfarande att päls är snyggt.

and you'll find love

image272

image276
(från supreme mangement)
Modell: Bruna Tenorio


Relax

image269
(style.it)

Idag händer det grejer ska ni veta, jag ska gå från köttätare till vegan. Tänkte att jag ska prova på det i två veckor då både pappa och lillasyster är veganer. Jag kommer att bli så jävla dålig av alla bönor som jag kommer att äta. Aja har iaf handlat på mig en del godsaker, men jag kommer nog att sakna en del mat. Vi får se hur det går. Det värsta är nog att jag är jävligt bra på att smaka godis hit och dit. Får ta och äta en massa gott och blandat istället för vanligt plockgodis.

Be my baby

Lite favoriter:
image264Antoni & Alison
image265John Galliano
image266John Galliano
image267John Galliano
image268Gucci
(bilder från elle.com)

the answer my friend

Snart börjar det ju bli dags att inhandla en ny baddräkt. Har tänkt mig nån sån här:
image262image263
(bilder från style.com)
Modell: Cathrine McNeil 
Båda från Zimmerman sommar 06. Eller så ska jag nog köpa mig en femtiotalsdräkt. Vi får se.
Vad ska du handla?


L'ange Noir

image259image258image257image261
Modell: Sasha Pivovarova för tidningen Numero L'ange Noir 2005Håller på att fixa lite i mitt rum, bland annat sätter jag upp lite bilder på väggarna, som de här bilderna. Sasha är så snygg här. Och snart kommer jag att kunna sminka så fint!


Daiane Conterato

image252image253

Daiane Conterato ligger just nu på Supreme Management. En braziliansk modell som startade sin karriär med att gå en Prada visning 2006 och har knappt vilat sen dess. Hon har även hunnit gå marc jacobs resort vår 2007, sao paulo fashion week och mycket annat. Började modella när hon var 15 år gammal. Och det känns jävligt skönt att hon som brazilianska inte ser ut som dom andra modellerna (läs Gisele, Adriana, Alessandra). Här är en tjej med lite mer markerade drag i ansiktet, inte lika kurvig kropp, inte bara en till snygging från Brazilien. Men väldigt vacker. I like
Har fotats för lite olika Vogue, numero, fotats av Steven Meisel m.m.(bilder från supreme management och woman it)

last nights party

image248
image249
snygga brudar hos last nights party


Gammal Goding!!!!


the only one who could ever reach me

För er som har missat så gick Daisy Lowe för ppq i london!
image245
(bild från style.com)

I don't mind

Som om en konstnär har stått och stänkt färg på tyg så visar trenderna under höst- och vinterkollektionerna, något som jag tycker är väldigt snyggt.
Ingen har väl missat Jessica Stam dränkt i färg eller Dolce&Gabbana annonserna. I like.

image241Antoni&Alison
image242Badgley Mischkaimage243Diane von Furstenbergimage244Dolce&Gabbana
(bilder från style.com)

This is the way that we love

Fotograf - Hedi Slimane
Modell - Kate Moss
image225image226image227image228


Cristina Tosio

image220image221

(bilder: viewmanagement, supermodels.nl, elle.es)

Cristina Tosio är en spansk modell som jag hoppas att få se mer av i framtiden. Vet inte när hon debuterade men hon har redan hunnit med framsidor på tidningar som marie claire och harper's bazaar. Hon har nyligen gjort en editorial i italienska elle, så småningom komme hon nog att hamna i mina favorittidningar som numero och vogue.

Just take what you need

image216
image217
image218
image219
Fotograf - Tim Walker
En utav dom bästa fotograferna i mitt tycke. Han har arbetat mycket med Vogue Italia. Han använder färgerna otroligt bra i sitt arbete. Kolla bara bilden ovan.


(bilder: http://www.clmus.com/, sista bilden)

Stop and stare

Same Same...

Cameron Diaz i Louis Vuitton höst,vinter 2004
image214image215

when you are playing your guitar

hmm... undra om jag har haft internet mer än vad jag tror? nu funkar nämligen internet varje gång jag sitter i köket. Surt att det inte funkar i mitt rum, det är ju mys att ligga i sängen och interneta. Men det får bli någon annan gång. I alla fall har vi fixat en massa med mitt rum, jag har en ny bokhylla och en stol, resten får köpas nån annan gång, det bli ju så när man inte har bil. Jag är fan jävligt nöjd med mitt rum, bilder kommer när jag har städat, det är stort och man kan göra en massa. I like.

En person som har ett av de finare rummen är såklart the cherry blossom girl, allt hon har är fint, och för att inte börja tala om alla hennes fina bilder och kläder..
image213
(bild från the cherry blossom girl)

everything

Sitter och kollar på melodifestivalen, har fått finbesök idag av pappsen och lillasyster så det blir en lugn kväll.
Ja Kristian Look ser jävligt cool ut. Det tycker jag om.
Jag blir lite rädd när jag ser Carola, hon ser ju till och med helgalen ut. Usch.

image212
(bild från elle.com - Alexander McQueen SS 08)

Just nu ligger jag i en liten ekonomisk kris och jag har hittat ett par fina skor som bara kostar 300 på din sko och jag kan ändå inte köpa dom. Sorligt men sant, hoppas att dom är kvar när jag får lön. Jag behöver ett par nya parteyskor nått i stil med McQueensen, har faktiskt blivit lite av en hejare på klackar även om jag kanske just nu bara är i den korta klacken-stadiet, men snart då jäääävlar.

Igår blev det en trevlig kväll, först hade vi tacopaj- och vinkväll i kollektivet sen blev det tjuvrökning under fläkten med tillhörande fylleprat, fast ändå inte så mycket fylla. Sedan blev det av till ett av dom trevligare ställena här, där det blev en del dans och öldrickande. Man mådde som man förtjänade i morse om jag säger så, men har klarat mig ganska bra. (FAN VA GÖTT ATT CAROLA INTE KOM VIDARE) Idag kom somsagt far och syster, har blivit en del kringflackande och ätning, men det är alltid trevligt och imorgon blir det ikea! ny bokhylla, nytt bord kanske nått mer om vi på något sätt kan ta hem allt utan bil. Vi får se hur det går.

Efter allt utomlandsbabbel igår är jag nu sjukt sugen på att åka någonstans, får nog ta och åka till norge och tjäna lite cash, sen blir det nog av till Spanien på semester och i höst om jag inte pluggar nått blir det nog New York, om allt går som det ska, men jag vet nu med mig att jag mest babblar om allt jag vill göra men sätter ingenting till verket. Hehe vi får se hur det går.

So I took what I could get

Woho, så vaknar man på morgonen, sätter på datorn för att kolla lite l word och vad hittar man då? internet! det här är typ tredje gången jag har internet sen jag flytta hit.
Allt och inget har hänt sen senast, har vart i oslo över helgen och hälsat på exsambo, det var väldigt trevligt och mysigt. Blev lite mycket fest på lördagen men det är sånt som man får leva med. Jag har så himla mycket att ta igen på internet man vet ju inte ens vart man ska börja.

image210
jävligt snygg nyårsaftonbild med Anja Rubik, fast nu vill jag mest av allt att det ska bli sommar. Här regnar det och blåser det  mest hela tiden.

RSS 2.0