Vilken är eran låt som ni inte allt för ofta vill skryta med att ni tycker om?

Jag är en riktig sucker för We are the world. En annan låt som jag kan lyssna på i repeat är Do they know it's christmas. Sen en annan klassiker är ju Hello med Lionel Richie.
Och nu sitter jag och tittar på the making of we are the world, det är ganska coolt att så många stora artister kan hjälpas åt att göra en låt tillsammans utan att en börjar bossa över dom andra.

Heeellllloooooooooo is it me your loooooking for??????????


Hej det är jag....

Det var nog roligast igår att efter det samtalen, som de flesta antagligen skulle bli lite avskräckta ifrån, blev jag helt det motsatta. Nu vill jag ha honom mer än någonsin. Han är så söt.
Men imorgon så ska jag vara rak breee och säga vad jag vill. Om han kommer till jobbet.

tics?

Jag har nu en längre tid märkt att jag inte kan sitta stilla. Musklerna rycker hela tiden. Coolt. Eller inte.
Jobbet sög idag. Jag orkade inte alls idag. Smygsatt på resedagboken och backpacking och försökte att peppa upp mig genom att läsa om folks resor till Costa Rica.
Idag var jag och sambo väldigt duktiga och gick upp klockan 07.00 och gick en promenad. Sen blev det en jättegod frukost.
Usch... läskigt om det blir en massa intriger

rökpaus

Första gången med kräftor

I fredags bjöd mitt bästaste på kräftor. Har tidigare endast ätit kräftstjärtar på burk och det har nog bara hänt en gång tidigare. Men i fredags var det dags för the real thing. Jag bröt av huvuden, slet av ben och skal. Väldigt gott. Känns väldigt svenskt att äta kräftor. Men vad vet jag, har inte så stor koll på kräfthistorien. Det roliga var i alla fall att kräftorna var från Kina. Vet inte exakt vart det roliga ligger i det. Men kul var det.

Kom precis hem från en weekend i gamla goa Sverige. Inget nytt. Som vanligt, men vad trodde jag?
Jag är uttråkad, jag vill att nått spännande ska hända i mitt liv. Men snart... då jävlar. Men jag har inget tålamod.
Vad gör man fram till det att man åker?

Jävla orkanen Dean. Jag hade tänkt att köra en Jamaica here I come, men naturkatastrofer skrämmer mig så mycket. Usch får se om jag hinner bli modigare, jag kommer säkert att åka dit i alla fall och naturkatastrofer händer väl inte så ofta?

Jordbävning

Inte lite läskigt det var att komma till jobbet, logga in på nätet och se rubrikerna om jordbävningen i Peru. Ringde pappa som låg och sov, trodde att han var i Lima när det hände. Men han låg och sov i Cuzco, han hade känt lite av el terrmoto som hade mätt 7,9 på Richtersskalan. Till och med i Cuzco kändes det, Cuzco som ligger en väldigt lång bit i från Lima. Min lillasyster som också befinner sig i Cuzco har nog inte kännt så mycket. Vet inte riktigt ska ringa till henne på lördag och kolla läget. 
Micaela hade ringt till mormor och morfar som bor i Lima, som inte ligger långt ifrån området som drabbades mest, och dom har nog klarat sig ganska bra. Hoppas jag i alla fall. Man vet ju aldrig vad som kan hända en tant på 90+ och en gubbe på 98 år. Men dom lever nog och har det bra. Ska även ringa till dom på lördag.
Jävla jordbävning.


Rice and curry

Tänket, som är helt kemisk, enligt mig. Den stör(men bara lite). Jag vill bara ha mer av det goda. Men jag vet inte om det är av rätt person. Eller jag vet nog svaret på den. Joo, men varför inte ta lite av det goda om det serveras på silverfat? Eller gör det kanske inte det? Jag vet nog svaret inom 2-3 veckor.
Jag trodde mig veta en gång förr, men ack så fel jag hade. Men den här gången är det inte samma sak. Inte ens i närheten. Nu ska jag bara leta mig in och se om jag finner något som är att ha. Nej nu fjantar jag fö rmycket.
Tillbaka till riset.Pusshej


Paranoia

Hmm.. Varför ska jag jämt bli helt paranoid när jag har äventyrat? Konsekvenssvaret vill jag fortfarande ha och det gör inte saken bättre att folk inte dyker upp. Sur jag blir. Jaja jag vet att det bara är fjanterier från min sida. Men jag kan inte låta bli att få den här jävla paranoian. Suck.
Annars har det varit en väldigt tung och tråkig dag. Nytt projekt och jag sög verkligen idag, arbetsmoralen var inte på topp kan man säga. Det är jävligt enkelt att inte snacka med folk. Ibland får jag helt enkelt ångest över att prata med folk. Ibland känner jag helt enkelt för att byta jobb, men jag väljer att inte göra det eftersom det finns så många fler bra dagar än dåliga. Dåliga dagar har man ibland, på alla jobb.
Vädret suger idag, såklart började det att spöregna precis när jag gick ut från affären och var påväg hem. Såklart att mitt paraply gjorde uppror hela vägen hem, kunde lite gärna ha gått utan.
Hoppas att jag blir trött snart så att jag kan vakna imorgon och ha en bätre dag än den jag har idag.

Fader, jag har hädat

Det blev lite fest igår, ganska ok. Nu känner jag att jag har kommit mer in i gänget på jobbet. Jag har hittat lite kompisar och folk drar med mig ut på olika saker. Det är bra för det är ganska tråkigt att sitta ensam hela tiden utan att ha folk att prata med mellan samtalen.
Får se om det blir några konsekvenser efter nattens äventyr. Jag skulle nog inte palla det, men jag är optimistisk, så det ska nog gå bra. Annars visar det sig på måndag.

Pratade med min mormor igår. Min lillasyster ringde från andra sidan jordklotet. Det var väldigt trevligt att prata med mormor, syster och pappa. Jag saknar dom jättemycket. Men snart kommer jag att träffa dom igen. Jag bara längtar till lönen i september då ska det börja planeras. Jag har som sagt tänkt att åka till Peru och sen ska jag vidare till Karibien. Jag har nog tänkt att resa runt rätt mycket där, vill ju hinna se Jamaica, Bahamas kanske om man har råd, tid och möjlighet dra en sväng till Cuba, det hade vart nått. Jag ska nog inte planera allt för mycket för då kommer jag bara att bli besviken om det skulle bli så att jag inte kom iväg. Om jag känner mig rätt vet jag att det
kommer att bli väldigt svårt att spara pengar. Jag måste sluta äta ute, fan här i Norge blir man ju ruinerad minsta lilla grej man köper. Annars handlar jag inte speciellt mycket, men det är just att gå ut för att äta som blir väldigt dyrt och förstör hela min budget. Det kan ju lätt bli så att man vill ha ett glas vin till maten och sen är det lätt hänt att beställa in en öl och sen är det kört. Ja, man vet ju hur det är.

Fan, jag vill runt i hela världen. Jag får nog ta och ragga upp en rik norrman och golddigga mig fram i livet. Eller inte. Fast det finns ju rätt många rikingar här hmmm....

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Det blev lite väl mycket av det goda igår.


Måste avsluta med ett citat av Norman Mailer ur De nakna och de döda "Era rättigheter som individ beror helt och hållet på min personliga inställning. Sluta upp med att sysselstätta er med dem". Har ni inte läst boken, läs den!


pusshej


RSS 2.0