call me

image335

I want you just the way you are

Oj vad det händer grejer. I går spenderades dagen i Varberg på en modevisning, jag och 2 klasskamrater sminkade 6 modeller. Det blev jättebra även om jag var nervig som fan. det är så svårt att bli nöjd, jag är så jävla självkritisk mest hela tiden. usch. På kvällen var jag på Kellys och drack en massa öl, kanske en eller två för mycket. Idag ska jag nämligen till Brewhouse och vara med och sminka 32 pers på tre timmar. Kommer att bli mycket stressigt och mycket intressant. Att se hur sminket reagerar vid olika ljus. Igår till exempel sminkade vi i ganska mörkt och dåligt ljus, vilket resulterade i att jag fick ett litet nervsammanbrott och trodde att modellerna skulle bli skitmörka i ljuset där dom skulle gå, som tur var så blev det inte så. Blev väldigt nöjd. Idag ska vi sminka i ett helt annat ljus, sminka folk som kommer att stå på scen och ha en massa ljus på sig. Då blir det till att sminka jättemycket. en sålänge känns det lite sisådär eftersom vi är bara 7 makeupartister (tror jag) och 32 modeller på tre timmar. Läskigt men det ska nog gå bra!!

Gammal Goding!


I can't wait

Goddag kära vänner!

Igår var jag på min första praktik. Jag och en till tjej fick sminka lite vid en kortfilmsinspelning. Det var mycket trevligt. Inte så mycket att göra eftersom dom redan var sminkade och vi skulle bara bibehålla sminket. Men det är jättekul att ha den här erfarenheten att ha sett hur det går till vid en inspelning. Jag vill ut på fler jobb! Återkommer med mer info när jag har fått dvd:n. Vet ju inte ens vad filmen heter hehe

Then you and I would simply fly away

image331image332image333image334
(bilder från facehunter)

Det finns så mycket fina människor i världen. Känns verkligen som att jag behöver mer inspiration nu med kursen och allt.

Gammal goding!

image328image329image330
Fotografer: Inez & Vinoodh
Stylist: E.Alt
Tidning: Vogue Paris Dec - Jan 2004
Modell: Daria Werbowy

soon

som alla säkert redan har förstått så tycker jag om fina människor.
En utav de finare människorna är denna tjej
image327
Natasha Poly. Sjukt söt är hon på denna bild! Bilden är nog snodd från style.com kan jag tänka mig

Head like a hole

image324
Har inte sett filmen men är väldigt sugen.
Idag har jag hittat en ny motivation för att leva hälsosammare, iofs har jag börjat dagen med att äta godis. Men lite godis får man ju äta!


Eva Poloniova

image322
dna models

you want a piece of me?

Nu har det ju faktiskt varit helt ok väder i flera dagar här i Göteborg. Så vädret till ära så visar jag upp lite av mina favoritklänningar (även fast vissa kanske inte passar in på den här årstiden)
Vi har bland annat den här utsökta klänningen från Miu Miu ss2008 som ingen har missat.image316
Annars finns den här gamla godingen från Anna Sui fw2006. Fina Coco Rocha bär denna:image317
Annars kan man ju alltid drömma om att vandra hem på morgonkvisten en småkylig sommarmorgon i denna klädsel, ok ingen klänning, men lite ben får man se iaf, från http://www.fotolog.com/am_lul
image318
Kanske vandra runt i denna kreation från Christian Lacroix fw20082009image319
en till från http://www.fotolog.com/am_lul
image320
ok, en på Cory också. Ok man ser det inte på denna bild, men skorna lr stövlarna hon hade denna kväll tänkte jag köpa sist jag var i Lafayette med systra mi. Men dom råka visst kosta 100 Euro för mycket hehe. Så inte blev det av
image321
(bilder från http://www.fotolog.com/am_lul, cobrasnake,style.com)

längesen nu

image310image311image312image313image314image315
Daisy Lowe (bilder från: isifa, gettyimages, bruno press)


Hej hej!
Nu har jag gått en hel vecka hos Makeupstudion. Det går jättebra och det är jättekul och intressant. Man kan verkligen se hur man förbättrar sig hela tiden. Just nu gör vi en naturlig dagsmakeup. Det kommer att bli så jävla roligt när jag är duktigare. Har redan planerat in en liten fotografering. I like
Jag har tränat idag. Har blivit frisk från min förskylning. typ. jag kan inte riktigt andas ordentligt genom näsan men men. I morgon kommer gamla sambo till Götet ska bli kul att träffa henne. Annars ska jag bara ta det lugnt och ta igen lite träning. Vad ska ni göra i helgen?

Puss och kram

make a change

Nu jävlar händer det grejer ska ni veta! Jag har börjat min makeupartist utbildning på makeupstudion här i göteborg. Började igår. Herre min jesus vad det är trevligt med smink, jag ska sminka som bara faen.
Om två veckor kommer jag att börja sminka modeller, så till alla som kan komma till göteborg och sitta modell för mig kan ju höra av sig! Jag borde gå och rengöra mina penslar och packa ner en handduk tills imorgon, men jag tar en liten paus från det. Ska göra det senare, påminn mig vettja. Faktiskt är jag jätteduktig med att gå i skolan, har inte alltid haft det lätt med skolor men nu gör jag faktiskt nått jag verkligen vill göra och nått som jag tror att jag kommer bli jävligt bra på! Allt är så himla roligt, t om läxor.

Idag flyttar en kollektivare och in kommer en ny. Ska bli spännande att se hur det blir, hon verkar ganska trevlig iaf, hon var ju här på intervju förra veckan.

Nått dåligt är att jag är helt täppt i ena näsborren, jag vill inte bli förskyld. Har annars börjat träna lite, kör varannan dag och det går helt ok, det är faktiskt väldigt skönt att träna.

ok det var allt för idag lämnar er med lite bilder från FW 2008-2009 kollektionerna
image304Emma Cookimage305Gucciimage306Dries Van Notenimage307Emma Cookimage308Emma Cookimage309Dries Van Noten
(bilder från style.com)

Jaha, FINN SEX RÄTT!

RSS 2.0