Ghetto superstar

image205
image206
image207
(bilder från lastnightsparty)

1. Han är så jävla het. Skulle inte sitta fel.

2. Om jag vore en smalis så skulle jag lätt se ut så när det är utgång

3. Om jag vore en smalis skulle jag lätt gå utan bh varje dag.

But I got a new song, and I want you to sing along

image202
image203
image204
Kristen Dunst för Miu Miu vår 2008
bilder från ohnothedidnt

Det här är mina favoriter. Jag skulle minsann se lika nöjd ut som Kristen om jag också hade på mig en fin klänning.
Nu är jag trött och det flera timmar kvar som jag måste vara vaken och vänta tills dom kommer. Upp tidigt imorgon bitti och sen är allt klart. Skönt. det som är lite mindre skönt är att jag inte har några möbler alls. Eller jo en garderob men inget mer än det. och jag finner det lite jobbigt att köpa sånt, speciellt nu när jag inte har några pengar.

so put another dime in the jukebox baby

Nu har jag hållt igång hela dagen. Jävligt duktigt av mig med tanke på att jag spenderade hela gårdagskvällen med att dricka vin. Men trevligt var det i alla fall.Snart, snart är jag klar. Det är bara lite städning kvar, packandet är redan klart. I morgon blir jag Göteborgare. Gött som körv!

image201
Modell: Jessica Stam
Fotograf: Steven Klein för V magazine
Från: vmagazine.com

Manic depression is a frustrating mess

När jag har lärt mig att sminka så att det faktiskt skugga ligger på mesta delen av kvällen ska jag sminka mig såhär:
image200
så jälla snyggt!



Nu sitter jag i köket och ska äta frukost för kanske sista gången här. I morgon blir det flytting och hela dagen idag ska spenderas packandes. Jobbigt som fan. Jag har ju något problem med packning, det är psykist påfrestande. Fast det är inte lika jobbigt som senast. Vi får se hur det går. Och den här gången ska jag städa efter mig så att det inte blir som sist gång när stackarn som kom efter mig fick städa allt.

when all this get old?

Nej jag har inte skaffat mig ett liv, jag sitter med en av mina bästaste och dricker vin och babblar en massa. iofs sitter vi med varsin dator och är inte jättesociala med varandra, men det är så vi är. Nu har ännu en flaska rött öppnats. Vi sitter och lyssnar på min pojkvän Mick Jagger.
Jag är glad och jag vet att allt kommer att ordna sig. Jag förväntar mig att imorgon kommer jag inte att gråta alls. Jag har kommit fram till att jag har gråtit varje dag för att jag har vart stressad. Nu har allt ordnat sig känner jag. Om det skulle bli problem så tar jag smällen när den kommer. Allt kommer ordna sig, det har det jämt gjort.
Jag kommer att sakna mycket, men jag ska inte bli ledsen, jag kommer att åka till huvudstaden och hälsa på och viseversa. Jag är lycklig och det tycker jag om att vara.


image198
image199
Natasha Poly för jag vet inte från jag vet inte

Something sweet

image197
(bild från fabsugar.com)

Inte ofta man får se henne le. Men hon är söt när hon ler. Som en liten apa.
Idag har det varit en ganska skön dag på jobbet. En massa driftstans, vilket betyder att jag inte behöver jobba så mycket. Fast det betyder ju också att jag inte tjänar så mycket. Tur att man i alla fall har timlönen, hur skulle det annars se ut?
I morse när jag gick upp hade katten kissat ner hela köket nästan, det var onaturligt mycket kiss överallt. Eftersom han inte bor hos oss utan bara sover här över natten, så har han nog hållt sig tills han helt enkelt inte kunde mer. Stackarn. Han är en söt liten kissekatt som jag kommer att sakna jättemycket när jag flyttar.

But i don't even know

Gräs. Jag har inte sett gräs på väldigt länge känns det som. Idag har min kropp verkligen längtat efter sol och värme. Har kännt mig helt hängig, snorig och trött. Jag vill att det ska vara ljust ute och varmt. Jag vet att jag tjatar men jag gillar helt enkelt inte kallt. Hädan efter ska jag försöka vara ifrån det så mycket som möjligt. Idag ska jag äta kokt kyckling och potatissallad, det är gott.

image195image196
(bilder från wireimage och face hunter)

Jag fryser och jag vill att det ska bli lite varmare

Ligger under täcket och fryser lite. Det är kallt här och det har snöat inatt. Jag tycker om när det är varmt, vill att det åtminstone ska börja bli vår. Då skulle jag ha klänning på mig, kanske någon av de här.
image189

image193
(bilder från cobrasnake, Alexander McQueen S/S 08 style.com, Miu Miu S/S 08 style.com, corbis)


Det är lite tråkigt att jag inte tycker om att frysa annars skulle jag gå i klänning året runt. Härom veckan hade jag klänning på mig under en hel dag. Dagen efter var jag hemma från jobbet pga förskylning. Det var inte så skoj.

Min stora tjocka far

Han är bäst i världen, han är där för mig hela tiden och han hjälper mig med allt. Mest av allt vill jag köpa en massa presenter till honom för att visa min tacksamhet, men han får nöja sig med ett tack, för jag har inga pengar. Jag har typ haft världens konstigaste helg, har spenderar den framför datorn, grinandes(?!). Varför vet jag inte. Utan jag började bara helt plötsligt grina lite igår kväll och slutade i dag på dagen. Hmm konstigt, det finns inget jag är ledsen över. Visst det är lite jobbigt med flytten men det är ju inget som känns hopplöst. Flytten går förresten helt bra, jag börjar att flytta på fredag och kommer att flytta lite varje helg tills jag flyttar helt i slutet av februari. Då kommer jag äntligen att slippa den här hålan. När jag väl har landat i Göteborg kommer allt bli mycket bättre, jag kommer att börja gå mina morgonpromenader som jag har saknat jättemycket. Jag kommer att hitta kompisar som jag kan umgås med mest hela tiden. Här har jag bara haft en och det är hon jag bor med. Här har dagarna sett ut som så att jag vaknar, gör mig iordning, frukost och sen vidare till jobbet. Jobba, jobba, jobba och sen hem till datorn och tvn sen upprepas allt varje dag. Så har det sett ut sen jag kom hit. Planen var ju att jag skulle leva ett hälsosamt liv och spara en massa pengar. Jo tjena! Det gick inte så bra, alldeles för mycket chips och onyttig mat som pizzor. Mer vin än vad som var planerat och alldeles för lite motion. Men nu jävlar, ny stad, ny omstart på livet. Vi får se hur det blir men jag är jävligt optimistisk.

image188
Kirsten Dunst för Miu Miu Vår 2008
( bild från http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/19431144.html)

Evil in a closet

image187
(bild från santedorazio.com)

Kate Moss och Naomi Campbell backstage på någon visning.


Agent Provocateur

image180

image183

God's gonna cut you down

Kom ihåg att ladda ned en massa filmer under natten för jag kommer säkert inte att göra nått på listan. < Check.

Note to self

Kom ihåg att gå en promenad på minst en timma innan frukost.
Kom ihåg att aktivera dig under dagen och sitt inte bara framför datorn.
Kom ihåg att äta minst en gång till än vad jag har gjort idag.
Kom ihåg att tänka positivt om framtiden.
Kom ihåg att inte surna till för minsta lilla.
Kom ihåg att ladda ned en massa filmer under natten för jag kommer säkert inte att göra nått på listan.

Nu ska jag sova. Hoppas inte att katten väcker mig. Och jag lämnar er med en bild från Moshinos senaste annonskampanj
 
image179
Modell: Alana Zimmer
Fotograf: Patrick Demarchelier
Moschino vår sommar -08 

Gammal goding!

image178
(bild från iczer.us)

En gammal Burberry annons.


Jag sitter och lyssnar på the Melvins och är sur. Jag har åkt ut och in från internet hela dagen idag. Efter ett tag blir det ganska tröttsamt. Speciellt när mitt nya tidsfördriv är bloggen. Suck
Jag har verkligen jättetråkigt. Ja men gör nått kanske ni tänker. jo tror ni inte att jag har tänkt tanken? Men tyvärr bor jag i världens rövhål till stad så det finns inget att göra. Borde packa med tanke på att jag flyttar nästa helg, Men det är ju inte så roligt det heller. Snart är i alla fall pizzan klar och roligare än så blir det nog inte för min del, om jag inte dricker lite öl i min ensamhet senare på kvällen. Dom står i kylen och väntar på mig i alla fall.

Jag dör av att jag är roligast i världen!

image175

uppdatering:
image176
(credit: mig själv)


p.s ingen av dom här har jag målat när jag var liten. Vilken talang. ds

Emily Trimble

image168
(bild från priscillas.com.au)


En nykomling, redhead och australiensiska. Har hunnit med att gå en del HC visningar nu senast bla för Stephane Rolland och Franck Sorbier. Hon öppnade även för Lefranc Ferrant. Älskar färgen på hennes hår och jag hoppas att hon kommer att gå långt. Hon faller kanske inte riktigt i min smak på catwalken men i editorials och ad-kampanjer.


(bilderna är från Franck Sorbier och Lefranc Ferrant hämtade från elle.com)

image171

(Bilder från naomiyang.com)
Emily Trimble för tidningen Biba oktober -07

Gammal goding!

image166
(bilden är från juna.nkino.com/christy/94a.html)


Naomi, Kate och Christy vid vad det ser ut att vara en modevisning.

Get Down Make Love

Oftast när man har kollat på olika filmer känner man igen skådespelarna. Men när blir det för ofta? Jag håller på att kolla på I Now Pronounce You Chuck And Larry. Killen som kommer hem till dom i början av filmen och ska kolla upp om dom bara spelar homo, han spelar programledaren i Little Miss Sunshine. I Little Miss Sunshine spelar Steve Carell morbrorn i familjen. Han spelar även Andy i A 40 Year Old Virgin. Seth Rogen spelar Cal i samma film. Han spelar även polis i Superbad där även Michael Cera har en roll. Vilket han också har i filmen Juno. JK Simmons spelar Junos pappa. Han har även en roll som nazi-frången i Oz. Hon som spelar Gloria i Oz har även en roll i Dexter.Och så fortsätter det i all evighet. Och det här är filmer och serier jag har sett på dom senaste veckorna/dagarna. Man kan även se vissa som spelar mindre roller i tex House har andra roller i Lost eller Nip/Tuck. Jag vet att jag kollar mycket på filmer och tvserier. Men det börjar bli lite komiskt att man bara ser samma folk gång efter gång. Borde nog skaffa mig en bredare samling av serier och filmer.






image165 från när Naomi var som snyggast i Michel Jacksons In The Closet

Kommer du ihåg?

image164
(bild från gettyimages)

Kommer du ihåg när man kunde gå runt barbent, utan att frysa ihjäl. När man kunde sitta i en park och dricka folköl och bara babbla med sina kompisar. När man sprang runt barfota i gräset. När man kunde vara ute hela nätterna utan att bli mörkrädd. När man inte blev blöt om fötterna av slask (kanske ibland av regn då,ibland). När man inte kände sig tvingad att ta sista bussen, nu kunde man faktiskt stanna ute lite längre, det var ju fortfarande någorlunda varmt. Och när man hade tråkigt, kunde man bara gå ut, utan någon speciell anledning. För allt blev bara mycket trevligare. Jag vill att det ska bli sommar igen. Och innan det vill jag att det ska blir vår, för det tycker jag om.

pins and needles

Tar en lite paus från sammanfattningarna, det är roligt att göra men nu är jag helt död. Jag kommer antagligen ha årets tråkigaste helg. Är alldeles ensam hela helgen, funderar på att jobba lite extra imorgon men jobbet är ju inte det roligaste. Men skulle verkligen behöva pengarna nu. Vi får se, vi får se. På tv- och filmfronten går det helt ok hehe. Jag kollade Juno igår. Den var bra, helgod rakt igenom. Michael Cera och Ellen Page. Min nya favoriter. Kollade på Saw 4 här om kvällen. Jag brukar oftast avstå från att kolla på filmer som kan göra mig rädd, eftersom jag inte finner det trevligt att vara rädd. Saw 4 var min första Saw film. Den var helt ok. Och jag satt och kollade igenom hela utan att hålla för öronen. Ok jag kanske gjorde det någon gång i början, men det var tills jag insåg att hela filmen skulle vara likadan. Blod, inälvor och sånt det tål jag. Sånt berör mig nästan inte alls. Men skräckisar som är läskiga med tex övernaturliga fenomen, ufon, spöken, djävular osv. Jag hatar det. Efter att jag hade sett exorcisten första gången, sov jag i min lillasysters säng i en vecka. Kommer du ihåg det? Ja och sen tycker jag faktiskt att Scream och Jag vet vad du gjorde förra sommaren-filmerna är lite läskiga, men det är nog för att jag inte är beredd på att folk(mördare) ska hoppa fram i rutan, bara sådär. Lite otrevligt.




Sen har jag två av en jävligt snygg Naomi Cambell. Mycket pinuppa över bilderna. i like.
image162image163

Naomi För Vogue España(95) av Matthew Rolston

En liten sammanfattning av Coutureweek i Paris, Christian Dior

image145

image148

(bilderna från vogue.com.au och yahoonews)


Favoriten är den rosa som sitter på vackra Vlada. Det mesta är same old same old. Allt lyser Christian Dior som fan. Kolla vår-sommar HC-kollektionen 2007 på style.com (se även höst/vinter). Det finns liksom inget nytt det här året. Jag är lite besviken. Allt är för bärbart, jag vill ha lite mer konst! Hc ska ju knappt kunna gå att bära. Skulle inte hc-kollektionerna från 2007 funnits, så skulle det här vara riktigt bra. Galliano kör på för mycket säkra kort denna gång. Vilket han inte alls behöver göra, alla kommer ju ändå att hypa honom vilket som. Nej lite besviken är jag.

En liten sammanfattning av Coutureweek i Paris, Lefranc Ferrant

image135

image139

(alla bilder från elle.com)


Ok?! Ögonsminket var jävligt snyggt. Men inte så mycket mer än så. Det här går inte ens att kommentera. Men nått positivt måste det ju finnas och visst i den stora bilden ovan, var kläderna ganska balla.

En liten sammanfattning av Coutureweek i Paris, Atelier Versace

image128

image131
(alla bilder är från style.com)


Här är en av mina stora favoritkollektioner. Det är glamour, 40-talets Hollywood. Man ser att varje klänning är sin egen. Välgjorda. Jag är väldigt imponerad. Vart nu Donatella (om det nu är hon, det kan alltid disskuteras och har disskuterats förr. Jag tror då att det är Donatella. Det är hon tills motsatsen är bevisad.) har hämtat sin inspiration ifrån så borde hon fortsätta med det! Så mycket nytt, volym och former. I like.

En liten sammanfattning av Coutureweek i Paris, Elie Saab

image114

image120

(Bilderna är från style.it, newscom, yahoonews och gettyimages)

Vackert, men inget som man inte har sett förr. Det är lite tråkigt, det är klassiskt och säkert. Men riktigt vacker. Påminner lite om andra klänningar från tex Valentino och Oscar de la Renta. Men det är ett säkert kort och väldigt Elie Saab. Och jag skulle ju inte tacka nej till att få bära någon av dessa. Ah dom två sista miniatyrbilderna visar verkligen att han vet hur en kvinnokropp ska kläs, om än en något smal kvinna. Men kolla siluetten, passformen.


En liten sammanfattning av Coutureweek i Paris, Givenchy

image103
 image110

(bilderna är från elle.com, yahoonews och style.it)

Här, här är en av mina favoriter. Det mesta är bärbart, som jag faller mest för när det gäller kläder, älskar det bleka, volymen. Annars ser jag också att det här är inte det bästa som har gjorts, jag ser en del fantasilöshet kanske till och med lite lathet, men det är väldigt välgjort, om än lite tråkigt. Men vem är jag att döma? Den här kollektionen har fortfarande en plats i mitt hjärta.

En liten sammanfattning av Coutureweek i Paris, Jean-Paul Gaultier

Jean-Paul Gaultier
image91 
 image96

(alla bilder från elle.com, newscom, style.it och yahoonews)

Det här var inte riktigt min favoritkollektion. Men det finns en del godbitar som dom här klänningarna ovan. Man kan ju bara lägga upp det snygga. Sen blev det ju inte sämre av att Sasha passar perfekt in med Gaultier! Hon är jävligt snygg som få. Älskar hans kreativitet och hur han har lekt med färgerna. Och ett stort plus med sjöjungfrutema. Sjöjungfrun är bra och paraplyerna och...ja mycket annat. 

Kate Moss

Fotograf: Mario Sorrenti
Modell: Kate Moss
Magazine: Vogue Italia
Lånade från katemossfan.com

image79 image80
        

Cocaine Blues

Ok, så min mamma ringde och frågade hur det hade gått med rummet. Jag berättade att jag hade fått det och sånt. Sen fick jag helt plötsligt lite dåligt samvete, och jag vet inte ens varför. Kanske för att jag inte hade berättat det för henne, fast jag har vetat det sedan i lördags? Kanske för att jag saknar min familj jättemycket, men när jag väl är hemma så umgås jag mest med mina vänner.
Jag tycker faktiskt inte om att vara vuxen vissa gånger. Jag vill bara vara hemma, hänga i soffan med mami och kolla på film. Eller äta mat med pappa. Eller skratta en massa med syster. Eller spela spel med bror. Eller bara umgås med alla över en god middag som mamma har lagat. Jag tycker inte alltid det är kul att laga mat till mig, jag tycker inte heller alltid att det är kul att städa, jag tycker inte heller alltid om att försörja mig själv. Jag tycker inte alltid att det är trevligt att bo någon annanstans. Eller att vara vuxen. Just nu är jag själv och känner mig ensam.
Nu ska jag äta lite mer chips, tror jag.


Sacai vår-sommar 2008

image76image77image78

Sacai är en japansk, någorlunda ny, klädeslinje. Har nog inte funnits i mer än något år. Det här är i alla fall från deras vår- och sommar kollektion. Väldigt trevligt tycker jag. Ok nu la jag ju bara upp det jag tycker är snyggt, det andra såg mer eller mindre sådär ut. Jag tycker att alla ska hålla ett öga öppet för Sacai är nog här för att stanna, för en stund i alla fall.

Bilderna har jag hittat någonstans på internet, kommer inte ihåg vart, såg bara att dom låg på datorn.

Hooker With A Penis

Först så ser jag att vi har chirre hemma och bestämmer mig för att äta det, och dirre, medans jag väntar på maten (??????). Märker sedan efter det att jag har hällt upp makaronerna i grytan, att det finns lite kvar. Häller det i grytan (??) när makaronerna sen är klara äter jag upp allt!!(???????) varför gör jag så?
Nu har jag ont i magen som fan. Sug.
Alltså chips med dip + 2 stora tallrikar med makaroner, den ena med pesto och den andra med smör och ketchup. Kommer aldrig bli en smalis.


image75
(Daisy Lowe)


Dolce & Gabbana Spring 2008

Fotograf: Steven Klein
Modeller: Jessica Stam, Gemma Ward och Lily Donaldsson

image65

   
   


Jag vill nog inte påstå att jag är speciellt förtjust i bilderna, men en del av klänningarna är helt fantastiska och Steve McQueen t-shirten är jäävligt snygg. Kläderna överhuvudtaget känns lite bättre än vad Dolce & Gabbana har gjort tidigare.

En utav mina favoriteditorials

image48



Alice in wonderland i Vogue (US)
Fotograf: Annie Leibovitz
Modell: Natalia Vodianova och en massa kända designers

Eggnog

Ibland är jag inte en snäll människa, men jag försöker vara det. Aja man kan inte lyckas med allt. Jag får försöka göra mig lite gladare med lite Daisy Lowe.
image47
(Bilden är från models.com)

Nu är jag i alla fall back in norway och det är inte allt för trevligt att komma till den här kylan. Men nu är det bara att få tiden att gå och sen blir det flyttning till Götlaborg.
Jag måste försöka peppa mig som fan nu att jobba röven av mig, jag är en riktig fattiglapp nu. Men som Tony Little en gång sa You can do it.


Dagens bästa

Wohoo. Nu har jag någonstans att bo i Göteborg. Och det var där jag ville bo, gött som körv

Dagens köp.

Alltså när jag är på väg hem på bakfyllan så kan jag helt enkelt inte låta bli att handla något, för att dämpa ångesten lite hehe. Så idag blev det tre tidningar.
image44
Köpte mest den för att jag är lite galen och för att jag har alltid varit lite nyfiken på vad Bang är för slags magasin. Ska bli spännande.
image45
POP bara för att Sienna är snygg
och
image46
För att det här är världens bästa tidning!


(första bilden kommer jag inte ihåg
andra bilden: Sienna Miller av Alasdair McLellan
tredje bilden: Alana Zimmer av Horst Diekgerdes)

Natalia Vodianova

image41

image42image43

Natalia Vodianova är en supermodell, född i Ryssland. Vart annars? De vackraste modellerna kommer ju från Ryssland. I alla fall. Natalia är född 1982 och har hunnit med en helt del i sin modellkarriär. Flyttade till Paris som 17 åring och sen gick allt bara uppför, fast i början var det lite trögt. Även som 19 åring hade hon inte än hunnit bli så stor som hon senare skulle bli. Och det är ändå ganska ovanligt för en modell att lyckas efter att man har fyllt 19. Men tji fick alla när Natalia blev en av de största modellerna. Hon har gjort allt från runway till tv-reklam. Hon har även synts i Roman Coppolas film CQ med Billy Zane. Hon är väldigt attraktiv och hennes ögon är helt underbara. Mer Natalia för världen!

(första bilden vet jag inte vart den kommer ifrån. de andra två fär fotograferade av Mert Alas & Marcus Piggott - Bella Donna  - för Vogue (US) mars 2004)

I think everything is going to be allright

Har precis vart iväg och kollat på ett rum. Det var jättemysigt och tjejorna var jättetrevliga. Faller precis i min smak. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.
Annars idag har jag inte gjort ett skit. Vilket har varit ganska skönt. Det är lite konstigt att man verkligen glömmer bort att äta när man inte gör nått. Jag brukar äta en massa gånger per dag men idag och igår har jag bara ätit tre gånger vardera dag.


Ja och en sista bild på Kate Moss. Och en på Brigitte Bardot.
image39image40

hmm... en viss likhet


(bilderna kommer från hollywoodsbest och olycom)

Gammal going




ursäkta att jag har värsta Kate Moss-hysterin idag. Men så är det ibland. Så jag vill dela med mig den här videon som jag hittade på youtube.

that's why i'm easy

Hittade en länk hos underbaraclara.

Saras Klädbyte. Idén passar mig perfekt. Speciellt nu när jag är lite fattig och har en del kläder som jag har tröttnat på. Så för 50 kr så byter jag ut det tråkiga mot något nytt (för mig), spännande och billigt.

Jag är lite sur.

Kan ju starta dagen med en gammal bild på Kate Moss. Om jag fick välja hur jag skulle se ut idag skulle det nog vara såhär:
image38
Men istället sitter jag på soffan och ser ut som en fjant. Jag är lite sur för att jag blev rejected igår. Och nu står jag på ruta ett igen. Kul. Jävligt kul.
Nu ska jag städa snart och det ska faktiskt bli trevligt. Inte ofta jag är på det humöret, men nu jävlar ska det bli snyggt som fan här.


(ja och bilden är snodd från hollywoodsbest)


Jaha...

Där gick jag från att ha en massa alternativ, till att inte ha några alls.
Vart ska jag bo? Det är svårt att hitta boende här. Jag blir trött på det här. Jag får fortsätta att leta. Men det är inge kul. Vet någon några andra sidor än blocket? Som är gratis också.

Daisy Lowe

  image32

     

Daisy Lowe är den 19-åriga dottern till Pearl Lowe och Gavin Rossdale. En något kontroversiell modell. Som jag finner vara en av de vackraste. Samtisigt som hon ser helt "normal" ut, så är det något med henne, som gör att man tänder till. Snygg är hon minsann.


(bilderna: i-D Augusti 2007 Two halves make a hole by Terry Richardson)

Jag hatar att vara vilsen

Och jag hatar förändringar. Men ändå tycker jag om det. Jag ska börja en jättebra(hoppas jag) makeup-artist utbildning och jag ska flytta ännu en gång. Den här gången blir det av till goa Göteborg. Nu är jag här och ska kolla lite ställen att bo. Det som känns jobbigt är ju nya saker. Som spårvagnar. Jag fattar ingenting.
En del folk går bara på och sätter sig på en plats.
En del folk går fram till den gröna mackapären och trycker sitt kort mot den.
En del folk går till den andra mackapären och trycker ner sin biljett och trycker på nån knapp.
Skulle någon snäll jävel kunna förklara allt till mig som om jag vore en treåring?
Och det här med SMS-biljett, gäller det både på buss och spårvagn?
Annars är det helt ok här. Kan tänka mig att bo här en längre tid. Vi får se, vi får se.

Om jag vore kille...

Så skulle jag nog se ut såhär:
image26



Etro Mens F/W 08-09

(alla bilder från mens.style.com)

Från förr

2008-01-14

Dagen närmar sig och snart gäller det, snart flyttar jag. Och jag vet inte ens vart. Hittills har jag tre alternativ. Ettan, liknar mest det jag hade tänkt från början. Kostnaden är vad jag hade tänkt mig, jag kommer att bo själv och det är ju lite ensamt. Ensam är aldrig kul och jag har aldrig bott själv förr. Jag hinner jobba en månad här innan jag flyttar och jag behöver verkligen pengarna.

Tvåan, bra läge, mitt i stan. Jag behöver inte tänka på att behöva betala resor. Jag kan gå överallt och eftersom jag aldrig fattar något vad det gäller spårvagn, tunnelbana och liknande är det bra. Om jag ska ut behöver jag aldrig åka taxi hem. Men det är lite dyrare, Iofs bara 300 mer än ettan. Men då måste jag flytta redan första februari, jag har ju Iofs jobb om jag behöver, men det är inte lika bra betalt som jag har nu.

Trean, bor med en tjej i min ålder, verkar trevligt, vet inte så mycket om det, men jag ska åka och träffa henne snart. Hyran är betydligt mindre än de tidigare alternativen. Men det är en bit ifrån och jag måste övervinna min rädsla för kollektivtrafiken haha.

Jag är så förvirrad. Imorgon måste jag bestämma mig. Jag hatar att jag måste bestämma. Jag vill helst få allt serverat på ett silverfat. Men tyvärr funkar det inte så.

Fast det ordnar sig, det gör det jämt. Som vanligt.


Nu är jag inne på andra säsongen av oz. Jag börjar starkt fundera på vad det är för fel på mig. Jag hittar hetingar överallt i den serien. Nått fel är det ju när jag egentligen tycker att de flesta är fula, och deras karaktärer i serien inte är den bästa. Jag borde verkligen hitta ett ligg snart. Hatar den här staden, inga snyggingar. Jag blir ju helt despo. Och alla mina despotankar kommer ut på fyllan. Fy så kan det ju inte gå till
Jag kan nog till och med tänka mig att ligga med schillinger. haha


Lily of the Valley

image17image18
image19image20



Det här är Karin, hon driver internetshoppen Lily of the Valley, Där kan man hitta kläder som hon har gjort själv, en massa vintage, sybehör, mönster och annat.
Det mesta är jävligt snyggt och det är inte dyrt heller för den delen. Läs även hennes blogg.


Lite av vad man kan fynda:
image21image22image23image24image25 m.m.



(alla bilder har jag snott rakt av från Lily of the Valley, säg ifrån om du tar illa upp)

Ytterligare en bild som jag har hittat någonstans

image16
Hur är det egentligen, får jag lägga upp vilka bilder jag vill? Vem eller vilka ska man ge credit? Vad finns det för regler? Kan vara bra att veta.



Idag har jag inte gjort mycket annat än att jobba. Men idag till skillnad från andra dagar gick det mycket bra. Fast jag blir så jävla trött i huvudet efter några timmar så det blev inget extra jobbande. Så jobbigt att jobba ibland.
Idag har jag inte spenderat några som helst pengar. Bra, så ska jag fortsätta. Måste börja rocka det fattiga livet. och det värsta är att jag inte kommer att ha det "bra" ekonomiskt förrän i slutet av februari. Tar hårt pengamässigt att åka till Peru på semester och vara borta en hel månad. Kommer bara att få lite semesterpengar vid löning. Suger mycket med tanke på att jag bara ska få 50 %. Men jag får väl finns något sätt att klara av det. Det är ju inte direkt så att jag inte har varit fattig förr.

Changes?


Nu funkar inte Blogg.se alls för mig. I skrivande stund är klockan 23.43 den 9 januari 2008. Vet ej när detta kommer att läggas upp. Man sparar på ett ställe, Ctrl c:ar och sen Ctrl v:ar. Bara för det vill min ordbehandlare stava alla orden till frivilligt namn. Carl av alla namn?

Iaf finns det nu ytterligare lite planer i min framtid. Det kommer att flyttas till storstaden. Det ska bli jävligt gött att inte ha samma rutiner som man har i den här hålan. Och då snackar vi håla. Alltså staden ligger i en djup dal, vilket gör att den är fylld med snö och är mycket minst 4 grader kallare än vad det är 10 mil härifrån och där finns inte heller snön. Jag vill inte längre inte ha något att göra. Jag vill kunna gå en morgonpromenad utan att behöva gå på vägen. Jag vill gå på spår eller trottoar. Jag vill kunna gå runt i affärer, med någorlunda vettiga kläder och saker. Jag vill kunna ta en fika med en massa vänner på något mysigt fik. Här har jag ju bara en vän. My partner in crime, the dear one.

I vilket fall så måste jag nu först hitta en lägenhet/rum att bo i, när jag kommer till Sverige. Det är verkligen lättare sagt än gjort. Det är inte många som vill hyra ut för en kort period. I värsta fall får jag stanna längre. Men jag behöver åka tillbaka hit efter utbildningen och skaffa mig återigen en någorlunda stabil ekonomi. Aja jag har i alla fall ca två månader på mig att försöka fixa allt. Borde gå. Jag är i alla fall optimistisk!


(ja se där, tog inte ju inte mer än en natt!)




image14              image15


Gamla Nicole Richie outfits som jag fortfarande tycker är jävligt snygga. Hoppas att jag blir en smalis i år, då ska jag fan rocka hög midja.

Vem ska man tro?

Det blev lite för mycket vin på fastande mage. Inget jag rekommenderar.
Hela dagen/kvällen, var sjukt full med intriger. Allt är så konstigt att det nästan är skrattretande. Skulle allt visa sig vara så som frun säger, är en viss man helt störd, psykopat. Skulle det nu visa sig att mannen talar sanning. Är frun helt störd. Det är så mycket lögner att man inte riktigt vet vart dom kommer ifrån.

Det här påminner mig lite om när Kristen Dimera var "gravid" med John Black. Fast det senare visade sig att det var Susan som var gravid och att det var Stefano Dimera som var pappan till en son som skulle ta över i Salem. Det här är en liknande sitation, fast utan barn.
Aah Våra bästa år i mitt hjärta.


Mer intrigigare än Days of our Lives finns det inte

Pojke tycker om tjej
Pojke är gift med en annan tjej
Pojke ljuger en massa!
Tjej är inget glad
Tjej vill inte vara andra kvinnan
Tjej vill inte bli ljugen för

Värre kan det inte bli, allt ifrån mammor, fruar, religion och allt annat är inblandat! herregud!!

Om jag själv fick välja

image13 Om jag fick välja skulle jag helst av allt gå runt på den ängen, i den klänningen, med den människan. Kate, vacker som få, men det visste ni väl redan.
Just nu är jag så jävla trött på vädret, och att veta att det inte kommer att bli bättre förrän om cirka 4 månader är inte direkt peppande.

Gamla goingar

image11image12



Sitter åter igen i soffan och glor på tv. Känner att jag inte riktigt får ut något av det. Weeds är slut, har kollat igenom tre säsonger sen i fredags. Kan vara en utan dom bättre serierna som jag har sett. Så mycket spänning och skratt hela tiden. Just nu kollar jag på Ghetto Blaster, den är inte lika rolig som jag tyckte när jag var yngre.

Italienska Vogue

                                       

Fotograf: Paolo Roversi för Italienska Vogue 1996
Modell: Naomi Campbell



Det här är bland de bästa bilderna man kan hitta med Naomi. Den sista är nog min favorit.

Peru - Cusco, Los Organos (Mancora) och Lima

Jag kunde inte ha haft en sämre flygresa. Åkte med Air France, två mellanlandningar , en i Paris och en i Caracas. Flyget från Stockholm till Paris landar en aning sent och jag har endast 30 minuter på mig att hinna med planet till Caracas. Inte lite stressad man blir när man ska till en annan gate med en buss som åker 20 km/h. Har inte förrän nu verkligen lagt märke till hur stort Charles de Gaulle är. Springer och springer, förbi securityn och när jag väl kommer fram till min gate är det fortfarande 4 minuter kvar tills planet ska åka och det är fortfarande folk kvar i kön in.
Med pass och boardingcard i handen hinner jag in i planet i sista sekunden. När jag sedan sätter mig på min plats inser jag att min handväska är inte med. Där ligger alla min viktiga grejer såsom biljetter vidare från Caracass till Lima och vidare hem och mina pengar. Nu börjar paniken att komma och efter allt mitt springande och stressande är det inte så konstigt. Men med tårar i ögonen och mina stora rådjursögon fixar sig allt!
Jag hade glömt väskan i securityn och fick springa tillbaka och där tog det med några minuter innan jag fick tillbaka väskan eftersom dom var ju tvungna att kolla igenom den efter bomber och sånt. 
Men slutet gott allting gott (I wish). Det var något problem med en annan passagerare så det var inte bara mitt fel att planet blev försenat. Resten av resan går bra tills jag kommer fram till Lima och då (såklart) är inte min väska med. Men vid det laget var jag ganska likgiltig till allt. Kunde inte bry mig mindre. Väskan skickade dom till Cusco och kom fram tre dagar senare. Fram tills dess fick jag låna kläder av lillasyster.

Cusco - vad kan man säga? En av de vackraste städerna i världen med en av dem sju underverken. Machu Piccu. Tyvärr fanns det inte tid eller pengar att åka dit, men vi hade alla varit där förr.
Man märker verkligen att staden har ändrats sen sist jag var där. Och inte allt till det bättre. Allt är dyrare nu och det fanns inget ställe som var utan turister. Överallt fanns det turister. Behöver nödvändigtvis inte vara fel, men allt är så mycket dyrare där.

Kom ihåg att åka tillbaka till:
El Molino - taxi dit kostar 2-3 soles (fast pris, varierar vid olika tidpunkter), där finns allt. Tror inte att det finns något som man inte kan köpa där. Så nästan hela min budget gick åt till att köpa filmer, filmer och mer filmer. Och bra kvalitet var det också.

Bembos - Perus första egna hamburgerkedja. Där kan man äta hamburgare på peruanskt vis och så dricker man givetvis en inca kola till det!

Granja Heidi - om man vill äta nyttigt, med mat både till köttätare och vegetarianer.

El Arból - Vegetarisk resturang med ekologisk mat. Så maten är inte bara god utan man kan äta allt med gott samvete.

San Blas - om man vill shoppa billigt. Gå inte bara runt på Plaza de Armas utan gå även runt på dom mindre gatorna och till San Blas. Cusco är Perus dyraste stad, men man kan hitta mycket billigt och bra om man bara letar.

Citytour - Åker man till Cusco kan man inte bara gå runt och inte göra nått. det finns en massa olika tourer som passar alla. Dom som jag var på den här rundan var Cuscos City Tour. Den kostade 20 soles (ca 47 SEK) guiden talade både spanska och engelska. Där åker man runt och kollar på ruiner och lär sig en hel del om incakulturen och om när spanjorerna kom. Man får se Saqsaywamán, Q'enqo, Pukapukara och Tambomachay.

El Valle Sagrado - Sen var vi även på en tour i El Valle Sagrado, biljetten kostade 35 soles (ca 90 SEK). Man åker lite längre och ser städerna runt Cusco. En endagsresa som tar en till Pisac, Urubamba, Ollantaytambo och Chinchero. Tyvärr orkade jag inte med hela resan så jag åkte taxi hem från första stoppet. Men jag har varit på turen förr och minns bara positivt från resan. Man blir guidad runt bland ytterligare ruiner, man får höra historier om hur incafolket tänkte förr. och man får se mycket spännande.

(För att åka dessa turer behöver man något som heter Boleto Turistico. Den kostar 70 soles och gäller i tio dagar. Man kan även köpa en för 40 soles men den räcker bara i 1 dag. Boleto turistico behöver man för att komma in på de flesta ställena även Machu Picchu(om jag inte minns fel). Den finns att köpa innan man går in på de flesta ställena.)

Los Organos - Nu skulle vi egentligen åka till Mancora, men vi hamnade i en pytteby 1 mil ifrån Mancora. Mancora är en stad i norra Peru känd för surfing, sommar och sol. Planen var att ta in på något billigt hostal i Mancora och sola och bada varje dag. Najs tänkte jag, då kan man spana lite snygga surfare. Men istället hamnade vi i Los Organos. Men jag ska inte klaga hostalet låg två meter från stranden och eftersom inte fanns så många turister (men jag tror att dom kommer) fick vi nästan hela stranden för oss själva.
 
Kom ihåg att åka tillbaka till:
La Perla - Hostalet som vi bodde på, kostar 45 USD för tre människor per natt. Billigt och ganska ok. Nått konstigt var att badrummet låg praktiskt taget i rummet. Dom hade en vägg i mellan men den slutade en meter innan den hade nått upp till taket. Tyckte jag var väldigt konstigt. Men nu har jag ialla fall lärt mig att skita med publik. haha. Vet iofs inte om jag kommer att komma tillbaka till hostalet för bredvid låg det en massa mysiga bongalows. Ska nog kolla upp det nästa gång jag åker dit.

Las Gemelitas - av de fyra dagarna vi var i Los Organos åkte vi in till Mancora (som ligger en mil ifrån) för att äta lunch. Där letade vi oss fram till Las Gemelitas, en resturang som är känd för sin fisk och sina skaldjur. Godare ceviche och mariscos får man leta efter. Fanns inga vegetariska alternativ så lillasyster fick äta sallad med alla grönsakerna dom kunde hitta och pommes till det. Men det funkade.

Sen blev det av till Lima där vi hyrde en liten lägenhet som vi fick lite billigare eftersom vi har varit där en del gånger nu. Kompispriser är alltid trevligt.
Var på en resturang som heter Brisas del lago Titicaca (eller nått sånt). Där var det blandat med musik och föreställningar i äkta antik peruansk anda. Dom berättade om när spanjackerna drog in i Peru och mycket annat. Det kommer nog också på min "Kom ihåg att åka tillbaka till"-lista.
Jag träffade stora tjocka släkten, firade jul, var på middagar och hade allmänt trevligt.

So fresh and so clean

200910-3



_


Söndagen spenderas som vanligt på soffan. Denna söndag blir det Weedsmaraton.
Det har kommit en ca 50 cm snö, det tycker jag inte om alls.
Det händer inget roligt i mitt liv. Istället surfar jag runt och letar najsiga pics som denna.
Sen vill jag också veta om någon kan konfirmera om Faith No More gjorde någon Chris Isaac cover under någon spelning?

Idag förtjänar jag inte att må bra

image2
Fotograf: Peter Lindbergh
Modell: Amber Valletta
(bwgreyscale.com)


Fet bakisångest, som vanligt. Men vad trodde jag?
Jag har ett nyårslöfte som ska hållas i alla lägen, även om jag så måste ge upp mitt älskade drickande helt.
Jag ska aldrig mer fylleringa till vissa personer!
Jag ska även ha mer respekt för mig själv än jag någonsin har haft förr. Vilket innebär att jag antagligen kommer att torka ihop helt, men det är smällar man får ta, måste sätta mer värde på mig själv. Jag är mer värd än vad jag tillåter mig själv att tro!

2007 och även 2006 har varit år där jag har vuxit och lärt mig mycket om mig själv och jag hoppas på att 2008 ska ta mig ännu lite längre på rätt väg. Jag ska göra så mycket jag kan för att inte upprepa misstag som jag så många gånger har gjort om, gång efter gång.
Äsch jag vet inte, jag vill i alla fall bli lyckligare och mer medveten om vem jag är.
Ja och sen ska jag sluta röka
gå ner i vikt
spara pengar
resa mer
osv osv.....


RSS 2.0